CGTalk > Software > Pixologic ZBrush
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-13-2013, 07:41 AM   #1
Staglaitor
New Member
portfolio
Russia
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Brush along curve

Good evening

There is a problem using ZBrush. When i use a layer brush everything is ok. But there is a form deffect when i try to use curve with layer brush. Using layer brush i cant replicate the original form of the layer brush. The original form of layer brush is like an extrude of polygons. How can i tune the curve to get the original form of layer brush?

There is a video to explain the problem
http://www.youtube.com/watch?v=vWDy...eature=youtu.be

Thanks

Last edited by Staglaitor : 07-16-2013 at 06:28 AM.
 
Old 07-13-2013, 07:41 AM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.