model doesnt render

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2013   #1
model doesnt render

when i render my character thingy
the model doesnt show up, not certain why

 
Old 01 January 2013   #2
Well, just from two pictures that don't show a whole lot of settings, it would be hard to tell.

Post a screenshot that shows the shader you're using. Make sure the mesh doesn't have any of the wrong render stats checked in its shape node -> render stats (and -> mental ray in the shape node as well as its regular node (pSphere1 or whatever you called it)).
 
Old 01 January 2013   #3
there is no shader attached to the face


click the face an drag a shader on to it an done should render fine if its still messed up revers normals
 
Old 01 January 2013   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.