Symmetry axis gizmo does not seem to be working as normal

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2013   #1
Symmetry axis gizmo does not seem to be working as normal

Iím using a symmetry modifier, and the axis transform gizmo does not seem to be appearing or behaving as normal.

when i access the sub level for symmetry and click on the gizmo, and then move the gizmo around, nothing happens as expected.

toggling between the X,Y, and Z axis does not give me the results i am expecting. for example, if on the front viewport, i basically want to symmetry the left side of the object, however symmetry on the X,Y,Z axis doesnít give me anything like that, instead iím getting results that are at orientations that seem kind of odd to me.

i put a copy of the 3ds max file on my Google Drive so if anyone has the time and an interest to look at the file, i'd greatly appreciate the help.

https://docs.google.com/open?id=0B6...RFhscmxIYTJWbTA

thanks
 
Old 01 January 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:14 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.