CGTalk > Techniques > Texturing and Surfacing
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-07-2012, 04:39 PM   #1
AJaynz
New Member
portfolio
Andy Jones
Middlesbrough, United Kingdom
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Black texture issue importing from mudbox to maya.

New to maya, and today is the first time I've used mudbox. I've imported my 3d model from maya to mudbox in an attempt to texture, used texture painting and it's looking pretty good, in the uv view the texture looks fine. I then tried to import it back to maya and the texture is completely black, go into mayas uv editor the image is also completely black. I dont have a chance to talk to any lecturers for the next week, and it'd be handy to get this out of the way. Any help would be appreciated, thanks in advance.
 
Old 12-07-2012, 04:39 PM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.