CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-04-2013, 08:47 AM   #31
FantaBurky
Lord of the posts
Ask Ask
Greece
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 654
Awesome!!! Thanks Niklas
 
Old 09-04-2013, 09:25 AM   #32
neitrok
Frequenter
jiri koten
prague / vienna, Czech Republic
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 223
Thank you very much! Jiri
 
Old 09-05-2013, 05:15 PM   #33
pBarrelas
Architect
 
pBarrelas's Avatar
portfolio
Paulo Barrelas
Architect/3D Generalist
ULTRADIGITAL
Condeixa, Portugal
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 574
Send a message via MSN to pBarrelas
Hi Niklas,
Many thanks for releasing this new version.

Question: Is there a way for the plugin to be able to hide Layers as it can hide tags?

Cheers
__________________
ULTRADIGITAL.PT | C4D Tutorials
 
Old 09-05-2013, 05:31 PM   #34
Jops
hyper nerd
Florian Sepp
Germany
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 348
brilliant.... nothing more to say

Jops
 
Old 09-06-2013, 10:36 AM   #35
NiklasR
Expert
 
NiklasR's Avatar
portfolio
Niklas Rosenstein
Germany
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 438
Thank you all for the feedback! The plugin is now also available in Italian and Czech language (thanks to mad- and bezo). You can always find the newest release at

https://github.com/NiklasRosenstein...object/releases

@Paulo: Unfortunately it is not possible to hide layers from the layer manager.
__________________
Cinema 4D Plugin Developer
niklasrosenstein.com/ | Freebies | Plugins
 
Old 09-06-2013, 02:42 PM   #36
LOPOLO
Veteran
 
LOPOLO's Avatar
Lopolo
freelancer
Prague, Czech Republic
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 96
re

Great! Thank you! :-)
__________________
http://lopolo-blog.blogspot.cz
www.3d.cz
 
Old 09-06-2013, 05:18 PM   #37
neitrok
Frequenter
jiri koten
prague / vienna, Czech Republic
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 223
As I said before, this is really great plugin.

I have only one wish: is there a possibility to lock the hiererchy in the Container? That means it would be not possible to select single objects of the hierarchy in the viewport, but the Container would be selected instead. After that you can move/rotate the whole hierarchy. This is one of the weakest points of Cinema for me - the unability to lock group hierarchies.

Jiri
 
Old 09-06-2013, 05:18 PM   #38
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:44 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.