Disapearing object after noise modifier

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2006
Disapearing object after noise modifier

Has anybody ever had problems with objects disapearing from the viewport after applying a noise modifier? I am using max 8 sp3. when i add a noise modifier to my object, then animate the strength, then save and exit and open the file again later, my object disappears from the viewport and will not render. the object is still in the scene but will not become visible again until i dump the noise modifier. it renders just fine before i exit max, i just cant come back to it after closing and have to re-animate everytime i open it up. all suggestions to why this is happening and how to fix it will be greatly appreciated.

  10 October 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:23 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.