CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-02-2014, 06:54 AM   #181
hmaya
Explorer
 
hmaya's Avatar
portfolio
Zhihao Li
Sofware developer
Autodesk
Shanghai, China
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 23
Quote:
Originally Posted by fahr
2014 users apparently can't render instanced particle geometry through mental ray. That bug has been there for nearly a year and it's still not fixed. That's a MAJOR issue!


Hi fahr, Did you check out Maya 2014 extension for the above issue? is it still present?

It seems I'm not able to reproduce it any more. I simply created a particle emitter and a cube, then create instancer and render through MentalRay. I can see cubes in render view.
Is it same as your case?

Cheers,
Zhihao
__________________
My opinions do not represent those of my employer.
 
Old 01-30-2014, 12:05 PM   #182
EightBit
Lord of the posts
Mitch Rosefelt
OutThereSumwhere, USA
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,044
I know that for $600/yr it's a lot to ask of the vendor that files be named logically and that the vendor provide a description of what the files are.

By process of elimination, it appears the the Windoze version of the 2014 Extension is named:
Autodesk Maya 2014 dlm 001 002.sfx (exe - 1844575Kb)
and that there is a related file named:
Autodesk Maya 2014 dlm 002 002.sfx (exe - 330635Kb)

Could someone please confirm that these are the Win versions and tell me what the 2nd file is for?
Thanks.
__________________
If animation couldn't change the world, it wouldn't be such a Micky-Mouse place.
 
Old 01-30-2014, 12:33 PM   #183
cineartist
Student Of The Craft
 
cineartist's Avatar
portfolio
Richard Culver
Hayward, USA
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 653
I can't remember where I read this. I think it is in the email they send out.

But in any case, you download both files and they self extract - if memory severs. You only have to run one of them and it gets the additional data from the other. Mine installed on Windows.

I could swear there were instructions someplace but I can not find it now.
__________________
Richard Culver
Protfolio Facebook WIP1 WIP2
 
Old 01-30-2014, 12:33 PM   #184
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:43 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.