CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-23-2013, 01:10 AM   #1
Emiliano's Avatar
Emiliano Stefanach
Animation Director
La Barra, Uruguay
Join Date: Sep 2002
Posts: 112
Q: an easy one. Show wireframe on selected?

Hi, just for clarity, I want some objects to be displayed as wireframe.
I can for the entire scene but not in an individual way.
I am new to Maya, just learning.
...I can ride my bike with no handlebars
Old 02-23-2013, 03:55 PM   #2
cgbeige's Avatar
Dave Girard
Opinions are mine. You can't have them.
San_Francisrococo, USA
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,002
there's no way to do it only on selected objects.
Old 02-23-2013, 08:56 PM   #3
hominid's Avatar
Pete Horvath
Calgary, Canada
Join Date: Sep 2002
Posts: 493
if it's a mesh object,
1. just go into the shape node>Object Display>Drawing Overrides.
2. click on Enable Overrides
3. uncheck the Shading check box
Old 02-23-2013, 08:56 PM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:06 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.