Strange artifacts on exported displacement map

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Display Modes
  04 April 2016
Strange artifacts on exported displacement map

Hi all!

I'm having a strage problem with Mudbox, I must advise you that I'm a newbie using this software so my problem might be a stupid thing that I just can't fix.

Well, exporting the displacement map from the sculpted model I obtain some strange artifacts in some areas of the map.
I tried a few options, I tried to enlarge the UV to avoid any problem caused by the edges that might be too near or things like this, but nothing changes...

Any kind of help would be appreciated and useful

Thanks in advance!


This is an image of the displacement I obtain from Mudbox:
[IMG]
 
  04 April 2016
try to bake with the subdivision and not with raycasting method...
__________________
ArtStation
 
  04 April 2016
I already tried with that, the image above is made with the subdivision method.
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.