CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-24-2013, 11:36 PM   #1
charlie31
Expert
portfolio
P.Rune
Privat
4056 Tananger, Norway
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 269
muscle?

Hi.!
Muscle does not work properly in the cinema. Having followed the one described in the manual without work well enough.
Muscle goes through the mesh when the joint is moved in rotation. Having clicked the Dynamics, and the muscle is moving. Also added MSkin. Does not set the length value when Press the "set" the set only to a value. Have also tried with auto volume off.
Thanks for all your help.!
 
Old 02-24-2013, 11:36 PM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.