roy achkar composited render never looks like beauty render

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2014   #1
roy achkar composited render never looks like beauty render

I simply want my composited render to look exactly like my beauty render but when overlaying the 2 final pictures on top of each other in After Effects, there is always a slight difference. As for my composited layers, it’s super simple consisting of one scene render of my foreground 3D objects with mia_sky “use background” checked ON and no texture plugged so the backgrounds is pure black and another render of my mia_sky background with all the rest hidden. I have “pre-multiply” checked on in the render globals and when importing to After Effects I check “premultiplied with black” in the import footage settings. I don’t understand why I don’t get the exact same result as my beauty render. What am I doing wrong?

Here is a link to the project so if you check the EXR renders in the image folder, and composite them you should see the difference. I also attache an After Effects projects in the same folder where comp1 shows the difference between the 2 results (comp2 is the background and foreground combined together):

http://www.filefactory.com/file/48g...ample_issue.rar
__________________
sor.typepad.com

Last edited by royter : 07 July 2014 at 12:53 AM.
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.