Problem importing/rendering FPS footage

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  08 August 2007
Problem importing/rendering FPS footage

Hello,

I have a problem. I'm trying to import a batch of .TIFF files that are about 2 minutes long and run at 24FPS.

The .TIFF files I have look fine when seen individually, but when i go into combustion and try to import them, and also to render them out as a movie clip at 24FPS, they appear as a black image. Even the node view preview shows a blacked-out view. I try to shuffle forward and back, but still it shows black. What is going on here?

the .TIFF files if opened individually with another program like photoshop or Preview on the Mac, they open perfectly - without any black void.

is there a certain setting that I'm missing?

I have no clue what's happening. Does anyone know what's happeing?

thank you
govinda
 
  share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:41 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.