CGTalk > Software > Pixologic ZBrush
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-11-2013, 11:57 AM   #1
New Member
Janice Tirtautama
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Question Problems: multiple faces

I had my base model imported from Maya to Zbrush, then I sculpted it there in zbrush. However, all the faces get multiplied when I imported it back to maya..
Has this ever occurred before? Does anyone know what the quick way to solve this issue is?

Thank you!
Old 02-12-2013, 09:44 PM   #2
informerman's Avatar
dallas, USA
Join Date: Dec 2011
Posts: 884
look under tool>subtools
and see if you have 2 of the same models
Old 02-12-2013, 09:44 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:06 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.