Parenting messes up animation

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  07 July 2013
Parenting messes up animation

I got a scene where my animation completely messes up when I parent one joint to another. The axis on which the joint moves seems to change when I parent it (xy to xz). Animating the joint while already parented doesn't work either, then it doesn't want to take the Y animation.
There's no constraints, ik's or anything complicated going on. Just three joints with very basic animation. Even if I make all joints from scratch and recreate everything (within same scene) I get the same problem.
  07 July 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:48 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.