Z-Depth Batch render problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2013   #1
Z-Depth Batch render problem

So i need to render out Zdepth, when i render it each layer in the render view, it's fine

but when i try to batch render it, it comes out all blank

do anyone know what's the particular problem here? would appreciate your help, thanks !
 
Old 07 July 2013   #2
Are you rendering with mental ray, or Maya software, or Vray perhaps?

If mental ray, you should be using render passes instead of render layers. The pass will render alongside the main render with very little additional time, if any. It will spit out two file, your main render and the depth pass. "Camera Depth" or "Camera Depth Remapped" are the passes to use. You may get a blank, black image depending on your depth settings. I render to .tif but a lot of people use .exr these days.

Here is a thread on depth passes and maybe it will help!
__________________
Commodore 64 @ 1MHz
64KB RAM
1541 Floppy Drive


"Like stone we battle the wind... Beat down and strangle the rains..."
 
Old 07 July 2013   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:13 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.