zbrush to max uv problem..

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  12 December 2012
Angry zbrush to max uv problem..

guys, im having this strange uv problem when i import zbrush model from zbrush to max as an obj. the UVs are kind of 'exploded' that they have per face seams. I used both uvmaster inside zbrush and importing the lowest level to max and unwrapping there and reimporting it to zbrush tool. but neither work. :(
any ideas on this issue?



__________________
"A jug fills drop by drop."
-Buddha

 
  12 December 2012
Well that's a standard thing with Zbrush... it shouldn't make any problems with textures or rendering, but if it really bothers you try to take all vertices set "merge" to really low value and merge them.
 
  12 December 2012
Thumbs up :)

guy at polycount said use Mrg (Merge UV Coordinates) enabled in the Export panel and it fixed it! and Im amazed by how simple and accurate zbrush displacement, normal map creation is. 0_0 begin to love it!
__________________
"A jug fills drop by drop."
-Buddha

 
  12 December 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:06 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.