My workstation giving problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2013
My workstation giving problem

hello friends,
I am facing a weird problem with my system. I bought a dell workstation with the config:
1gb nvidia quadro 2000
intel xeon processor e5-2620 (6 core 2.00ghz turbo 15 mb 7.2 gtx/sec)
16 gb ddr 3 ram 1600 mhz ecc
1tb 7200 rpm hard drive
windows 7 professional 64 bit

I also have a Dell laptop with config:
Intel(R) core(TM)2 Duo CPU P8600 @ 2.4GHz
4GB Ram
32 bit OS
ATI Mobility Radeon HD 3650

The issue is that when I am creating any kind of simulation be it maya fluid simulation or realflow liquid simulation my workstation gives me a slower performance than my laptop. The simulation happens faster on my laptop than on my workstation contrary on what I expected & to the configurations of the both the system. Even rendering is a bit slower but faster than my laptop. Anyone having a solution or suggestion please feel free to share.
__________________
ANIKET S SINKAR
 
  09 September 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.