CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-19-2011, 01:46 PM   #1
NZcgi
Veteran
portfolio
noah
boston, USA
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 93
Vray not rendering at all

I have installed Vray and when I try to push the "Render View" button nothing happens, the render isn't black, nothing happens when I push the button. I have installed Vray correctly. the .key is in my R12 folder, the 3 dylib files are in the macOS folder in the c4d .app, and the VrayBridge is in the plugins folder. I can see the Vray tags, render settings, and materials in cinema 4d but when I try to push the "Render View" button nothing happens. Although when I try to push "render to picture viewer" it renders to the picture viewer as a black screen. The permissions on all the files are "read and write" for all the options.
 
Old 11-21-2011, 10:40 AM   #2
Hilt
Reality? Not worth it.
 
Hilt's Avatar
mj
3D/VFX/Post/Sherpa
InfoFrame
Helsinki, Finland
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,185
You've VRay as active render engine instead of AR/Previews? You have proper lights&camera&action in the scene, so that the engine is not rendering pure darkness? Other than that my guess would be a bad crack?
__________________
Crazy people make better CG
 
Old 11-22-2011, 12:11 PM   #3
THX1311
Banned
 
THX1311's Avatar
portfolio
William Noble
Design Concepts inc.
Dubai, United Arab Emirates
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,062
Greetings Mate,
try
HERE



Cheers
 
Old 11-22-2011, 01:18 PM   #4
lllab
VRAYforC4D
 
lllab's Avatar
stefan Laub
VRAYforC4D_architect
vrayforc4d.com
Vienna, Austria
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,790
NZcgi,

if you are a customer simple email or call us, we can easy help you:-)
contacts you have from buying or you find also on the website under /contact

but from what i see in screenshots you use super old files, not the official release. so for sure that wont work.

cheers
stefan
vrayforc4d
__________________
V-Ray on FB:: http://www.facebook.com/vrayforc4d
http://VRAYforC4D.net
http://www.3dtools.info
http://rhino.io
 
Old 11-19-2012, 01:27 PM   #5
lucasalles
New Member
portfolio
Lucas Santos Salles
MADRID, España
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Hi NZcgi!! what you do to fix it? i have the same problem as you with cinema R13 and Vray 1.2.6

cheers
 
Old 11-19-2012, 01:46 PM   #6
Lsphotog
Veteran
Photographer
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 69
Why post here, Stefan and others administer the official forum for all C4D Vray support.

http://forum.vrayforc4d.com/

Here you will find all the help you could wish for.
 
Old 11-19-2012, 02:50 PM   #7
Srek
Some guy
 
Srek's Avatar
CGSociety Member
portfolio
Björn Dirk Marl
Technical Design
Maxon Computer GmbH
Friedrichsdorf, Germany
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 11,268
Please use the official vrayforc4d forum for further discussions on this topic.

Cheers
Björn
__________________
- www.bonkers.de -
The views expressed on this post are my personal opinions and do not represent the views of my employer.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.