Duplicate Special Objects only Showing up as wireframe

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  02 February 2013
Duplicate Special Objects only Showing up as wireframe

Please help as this has been driving me mental, causing me to redo work over and over.

I have an object, with an intricate shading network, with complicated overrides on a whole bunch of render layers.

I simply want to duplicate the object and keep the same shaders and have them all work with the layers etc.

But when I "duplicate special" to keep everything in tact. The duplicated objects are only visibile as wireframes even though I am in shaded mode.

I tried recopying all of the shaders through all the layers BACK onto all of the duplicated objects, but then the objects just pop back to wireframe.

They don't render either.

How can I make this work?

I have opened up my scene and tried doing the duplicating and everything again and again.

PLEASE help :(
__________________
Chris Browne
www.alchemyentertainment.com
 
  02 February 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.