CGTalk > Software > Pixologic ZBrush
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-18-2013, 12:18 AM   #1
Gabriel Herrera
Guadalajara, Mexico
Join Date: Jul 2004
Posts: 81
Send a message via MSN to gherrera
may I get better performance with more ram on an old machine?

Hi cgtalkers, Im using an 8 years old machine the processor is amd athlon 4200 x2, motherboard MSI K8N NEO2 PLATINUM 939, and only 2gb of ram , Is a good idea get more ram or it or I will not see difference ?, The maximum than support this machine is four, or it

I know that my machine is too old, but I cant afford a new one

Old 06-22-2013, 12:02 PM   #2
Always Learning
Dillster's Avatar
Dylan Saunders
Dublin, Ireland
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,684
ZBrush is 32 bit so will only use 4GB of RAM. I would expect that upgrading from 2GB to 4GB would see some benefits, even on an old computer.
I like to learn.
Old 06-22-2013, 12:02 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:16 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.