CGTalk > Techniques > Modeling
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-14-2013, 02:55 PM   #1
joshuagilbreath
Veteran
portfolio
Joshua Edward Gilbreath
Edmond, USA
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 39
Question 3DSMAX - Removing A Spline From A Line?

Hello All,

Quick question, in 3DSMax how do you remove a Spline from a Line, and place it in a new Line?

Thank you!
Josh
 
Old 05-15-2013, 11:44 AM   #2
thablanchh
PRO
 
thablanchh's Avatar
portfolio
Alain Blanchette
3d visualization
Montreal, Canada
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 138
Select the segment from the line, select detach.
Select the line you want to attach the segment to.
Click attach, select the segment you want to attach.
 
Old 05-15-2013, 12:18 PM   #3
joshuagilbreath
Veteran
portfolio
Joshua Edward Gilbreath
Edmond, USA
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 39
Thanks for the reply, just couldn't figure out the sequence.
 
Old 05-15-2013, 12:18 PM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.