CGTalk > Software > Pixologic ZBrush
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-10-2013, 02:40 PM   #1
berkal
New Member
portfolio
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Unhappy Texture map doesn't match my model?

Hi guys,

I hope someone can help me with this very strange problem. I import a model (.ZLT) into zBrush 4R6. The model appears to look perfect, showing the correct texture which has been polypainted. I then use 'zPlugin>3D Print Explorer' to export the model as a OBJ file. I also ensured that 'Colors' & 'Textures' options were enabled. After importing the outputted OBJ file, the texture map appears messed up. I tried flipping the texture image in all directions but nothing worked. I got a fellow modeller to give it a try, but he also couldn't work it out.

We have tried loading the output file into AccuTrans 3D, KeyShot & Topogun. We have also tried exporting it as a VRML file.

Your help in this matter is greatly appreciated.

Kind regards,
Berkal
 
Old 12-15-2013, 01:48 PM   #2
Dillster
Always Learning
 
Dillster's Avatar
portfolio
Dylan Saunders
Student
Still in college
Dublin, Ireland
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,614
It would help if you post a shot of the texture.
__________________
I like to learn.
 
Old 12-16-2013, 02:14 AM   #3
berkal
New Member
portfolio
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Dillster
It would help if you post a shot of the texture.



 
Old 12-16-2013, 02:14 AM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.