CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
reply share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2017, 10:06 PM   #1
Navstar
Expert
 
Navstar's Avatar
N Parker
Mograph Dude
Los%2BAngeles, United%2BStates
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,168
MoSpline with Field turns off Effector?

I have a setup of a MoSpline generating 4 splines. A Cloner is rotating the MoSpline clones. And a Random Effector adjusting the scale of each MoSpline. So far, so good.

If I add a Force to the MoSpline, I lose the effect of the Effector. How can I have both a MoSpline Force *and* Object Cloner Effector operating together?
Attached Files
File Type: zip MoSpline-Field-Effector_001.c4d.zip (60.8 KB, 0 views)
__________________
----end of line
 
Old 04-18-2017, 02:09 PM   #2
mart1jn
Expert
portfolio
Martijn Paasschens
Austin, USA
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 227
Hello,

It looks like only the Scale part of the effector does not work. The position and rotation seem to work fine.
That looks like a bug.

You can possibly do the scaling in a different way. Have more Mosplines in the cloner with different Lengths. You can mix them with the cloner set to Blend if you have more clones.

Hope this helps
 
reply share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:29 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.