CGTalk > Software > Autodesk 3ds max
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-25-2012, 10:27 AM   #1
delnoch13
New Member
portfolio
Ian Watson
lincoln, United Kingdom
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
3dsmax 2012 lens effect glow not antialiasing issue

After a new pc upgrade and a clean installation of max 2012, a basic lens effect glow will not render correctly.

The glow comes off object but where it would fade off to a background or complete alpha it has hard edged unantialiased pixels.

All the settings in max are set to default and this is using the basic scanline renderer.

completely baffled why it started doind this.

Any help would be much appreciated.
 
Old 10-25-2012, 10:27 AM   #2
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.