CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-11-2012, 05:13 AM   #1
mohamedshaban
New Member
portfolio
mohamed
alexandria, Egypt
 
Join Date: May 2012
Posts: 4
maya substance problem

hello every one

i am anew maya user "3dsmax" before ..... i now these days study digital tuts "maya introduction" and found a weird problem with substance material ... the problem is when i click on black substance Tex and choose substance file and make shade network i don't see any textures except substance diffuse and phongeE in gray color .... and the funny thing when i want to make photos on my pc to show u my problem i saw textures but with wrong network again






so please help me to fix this problem
 
Old 10-12-2012, 04:11 PM   #2
mohamedshaban
New Member
portfolio
mohamed
alexandria, Egypt
 
Join Date: May 2012
Posts: 4
why i don't see any answers
 
Old 10-12-2012, 04:11 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.