CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-06-2012, 12:12 AM   #1
trashtalk
Lord of the posts
Julian Howard
Saint Louis, USA
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 519
re rigging Goz mesh

Hi.

If I want to use GoZ on a mesh that is rigged, break all connections, deform it in Zbrush then bring it back, what is a quick method to re-rig OR auto-re-rig it?

Thx
 
Old 10-06-2012, 02:18 AM   #2
cgbeige
Expert
 
cgbeige's Avatar
portfolio
Dave Girard
Opinions are mine. You can't have them.
Oakland, USA
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,015
use Substitute Geometry in Edit Smooth Skin menu
 
Old 10-07-2012, 02:45 AM   #3
trashtalk
Lord of the posts
Julian Howard
Saint Louis, USA
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 519
Thanks.
 
Old 10-07-2012, 02:46 AM   #4
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:15 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.