CGTalk > More Forums > Click Here for: > Nevercenter Silo
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-24-2005, 05:50 AM   #1
Persian Prince
Armanguy's Avatar
Arman Abounourinejad
Vancouver, Canada
Join Date: Oct 2004
Posts: 145

how do you texture in silo?
Level Artist

looking for junior position.

Old 06-24-2005, 06:02 AM   #2
pnoland's Avatar
Patrick Noland
Particle pusher
Chicago Area, USA
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,703
Send a message via AIM to pnoland
Well, as of now Silo isn't the best application for texturing. It's best to uv map and texture outside Silo in your rendering application. Hopefully soon (after SIGGRAPH?) we'll see the texturing tools.
Patrick Noland
Old 06-24-2005, 06:02 AM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:10 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.