CGTalk > More Forums > Click Here for: > Nevercenter Silo
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-24-2005, 05:50 AM   #1
Armanguy
Persian Prince
 
Armanguy's Avatar
portfolio
Arman Abounourinejad
Vancouver, Canada
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 145
texturing

how do you texture in silo?
__________________
www.aelevel.net
Level Artist

looking for junior position.

 
Old 06-24-2005, 06:02 AM   #2
pnoland
Expert
 
pnoland's Avatar
portfolio
Patrick Noland
Particle pusher
Chicago Area, USA
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,690
Send a message via AIM to pnoland
Well, as of now Silo isn't the best application for texturing. It's best to uv map and texture outside Silo in your rendering application. Hopefully soon (after SIGGRAPH?) we'll see the texturing tools.
__________________
Patrick Noland
http://vimeo.com/user2975057/videos
 
Old 06-24-2005, 06:02 AM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.