A bug related to my render size in mental ray...

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12 December 2012   #1
A bug related to my render size in mental ray...

Hello!

I have something strange happening in my scene and it's the first time I see that.
If my render is bigger than 810x456 everything is fine. If it's smaller, I have a strange red lighting in a part of my render.
I know this thread but I don't think it's related:
http://forums.cgsociety.org/showthr...30&page=4&pp=15

Here is a picture of my two renders, the one on the left is the one I want.

Thank you for your help!
Attached Images
File Type: jpg probleme.jpg (82.3 KB, 18 views)
 
Old 12 December 2012   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.