BINDING after rigging issue [heat map]

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2012   #1
BINDING after rigging issue [heat map]

I am using auto rig [the setup machine] for my rigging assignment, i tried using their autorig but it was too much work so i decided to use maya heat map binding. I rig my character, a human first using autorig, but now I am having issue to bind using heat map.

the joints are not bind to the model, if you move the joint, example hand, only the joint move, not the model+joint. And summore, I cant move the joints, its like its locked.

Anyway to solve this? I am running out of time and ideas.
 
Old 07 July 2012   #2
by heat map i'm assuming you mean interactive binding which uses capsules and a color ramp to show influence.

also i don't really understand what's the problem.do you bind the skeleton to the mesh but afterwards when you try to move the joints,only the joints can move but not the mesh?
do you bind and afterwards you can't move the joints?
 
Old 07 July 2012   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:12 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.