Python plugins are not working in Mountain Lion

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  02 February 2013
Python plugins are not working in Mountain Lion

All my python plugins are not working in Cinema4D release 13 or 14, running in Mac OS Mountain Lion.
This is a sample of the info I get in the console:

File "'Forkroot.pyp'", line 8, in <module>
ImportError: No module named os
Traceback (most recent call last):
File "'Info.pyp'", line 2, in <module>
ImportError: No module named os
Traceback (most recent call last):
File "'InfoTag.pyp'", line 2, in <module>
ImportError: No module named os
Traceback (most recent call last):
File "'SpeeDisplay.pyp'", line 2, in <module>
ImportError: No module named os
Traceback (most recent call last):
File "'Add to Vault.pyp'", line 11, in <module>
ImportError: No module named collections

All the imports return this error. What could be wrong?

Rui Batista
__________________
http://www.ruimac.com
http://www.ruimac.com/demoreel.htm
http://www.ruimac.com/plugins.htm
 
  share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:15 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.