3D Max Poly Model Problem with Symmetry Modifier

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  03 March 2005
3D Max Poly Model Problem with Symmetry Modifier

Hello CG-Talk community,
it's my firts posting here and I come up with a problem, but maybe someone in here can help me out. I am working on a 3D Max poly-model with the symmetry modifier applied to it. And I am getting some weired poly errors at the symmetry axis, though the verticies are exactly in the midddle, I have checked for polygons on the symmetry axis, and I havent found any double verticies or edges there neither. So I cant figure out whats wrong with it, maybe someone in here had the same problem and already solved it, or knows what to do here by lookin at my screenshots:



Here are some pics from previous work:


Thank you guys
  03 March 2005
Try turning down the weld value in the symmetry modifier.
  03 March 2005
You could also delete the face, and create a new poly.
  03 March 2005
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:47 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.