Holes In Pflow From Prtloader

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Display Modes
  02 February 2017
Holes In Pflow From Prtloader update: problems solved....

so, I've simmed a fill object of a human in realfow and imported it into max using prt loader then fed that into pflow. All the particles are there but for some reason in the render there's a chunk missing? like its clipped?

there's nothing in the scene other than a psource a prtloader lights and camera

any help welcome!

thanks

Last edited by Debneyink : 02 February 2017 at 01:10 AM.
 
  02 February 2017
Are you meshing those PRT Loader particles with PFlow? Sounds like you have either too low a particle limit (default is 100K) or the PF Source needs to be set to mesh per particle. Those are the two most common issues.
__________________
poof ~>Vimeo<~
 
  02 February 2017
yep, it was as easy as that, upping the limit on the particle flow

been a while since I've played with this stuff

cheers
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:24 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.