Rig problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  11 November 2017
Rig problem

hi
I have this problem in maya 2016, not shure if it was already solved, but I didn't know how to search for it.
the thing is that I'm animating a character rigged with Advanced Skeleton. A couple of times It has happened that for no apparent reason, while I'm animating, the rig rotates or translates, deforming the geometry, but the control attribute hasn't changed. And therefore after keeps the rig rotated or translated in an odd position....
I'm shure I didn't move the joints, cause they are hidden and I lock them, their sdk and offset groups could be the proble, but I really doubt it. Anyone knows if there is other issue? or I just embrace darkness and try to keep animating with the mistakes?
I didnt upload any image because it jst looks like the rig is in some position...

thnx in advanced
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.