Strange behavior Edit Mode

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  02 February 2013
Strange behavior Edit Mode

Hello!
So I was editing a cube using subdivision etc.
Then I left Edit mode back to Object mode. A small problem in my mesh could be seen:

But when Blender is set back to Edit mode, the problematic vertices are gone!

There are no active modifiers or anything and I couldn't find something similar using google.
Please help!
__________________
 
  02 February 2013
In edit mode hit Alt-H to unhide it.
 
  02 February 2013
Thank you so much!
Needless to say how I feel.
__________________
 
  02 February 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.