Problem applying multiple materials to an object.

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2012   #1
Problem applying multiple materials to an object.

Hi, I'm having a small problem with textures.

Supposedly you can apply a material to the current selection of faces, select some other faces, then apply another material to those newly selected faces.

This never works for me, I have to detach the parts of the mesh completely that are to have a separate material. In other words I can only apply one single material to an object. If I apply more to different parts then only one single material is displayed over the entire mesh, despite it not being assigned to the whole mesh.

Any ideas?

Thanks
Astralogic
 
Old 11 November 2012   #2
Well, I don't know what I did but it works now
 
Old 11 November 2012   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:14 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.