Vray RT not working...

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2013   #1
Vray RT not working...

Hi there, Maybe someone can help...
When I press the IPR button for Vray RT render, I get this:
// Warning: Render host maya-pc (127.0.0.1) is not responding // // Warning: Scene is empty. //

I already ticked "use distributed rendering and added my IP address

And also ticked "auto start local server"

I have vray standalone added to my firewall...

I tried turning off my firewall but it didn't help....

Anyone have a suggestion??

Last edited by mayalina : 06 June 2013 at 09:16 AM.
 
Old 07 July 2013   #2
Are you using Vray frame buffer? You don't have to plug in your IP in the distributed rendering box if you are using only your machine. RT is using distributed rendering by default anyways. Check your licensing as well.
__________________
Happy beebee smile time.....----> My work
 
Old 07 July 2013   #3
hi there,

Yes, I'm using the vfb...
 
Old 07 July 2013   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:13 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.