CGTalk > Software > Autodesk Maya > Maya Rendering
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-08-2013, 08:11 PM   #1
RosanneVisscher
New Member
portfolio
Netherlands
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Mental ray UV texture problem

Hi,

In my viewport my UV mapping texture looks fine:


But in the final render my apples are just red! What's going on?

This is my final render:

And this is how my UV editor looks:


I hope someone can help me
 
Old 02-10-2013, 09:50 PM   #2
chafouin
Frequenter
 
chafouin's Avatar
portfolio
Fabien Christin
France
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 239
Could be the same "problem" as the one is that thread: http://forums.cgsociety.org/showthr...?f=87&t=1091497

Check that your textures are not used as projection, in your shader network.
 
Old 02-10-2013, 09:50 PM   #3
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.