Shave and a Haircut - Maya 2012 Dynamics not rendering

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  06 June 2012
Shave and a Haircut - Maya 2012 Dynamics not rendering

Hello, I don't seem to be getting the results I want when I'm doing a batch render of a simple animation.

The hair animation looks very good when I run it on Live Mode, but before doing the batch render I run dynamics all nodes (I think that's to bake the hair anim), but when the batch render starts and finishes, I playback the render and it doesn't seem to be doing any dynamics on the hair.

Any idea of what I'm doing wrong? The hairs are all unlocked, and when playing it on live mode it works perfectly.

Do I have to set live mode to ON and then Batch Render?

Thanks.
__________________
Zethicus (Carlos Guadarrama)

Feedback / Critique is always welcome!
 
  06 June 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:12 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.