fluid animated texture map emission

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2013   #1
fluid animated texture map emission

Hi ,
i created a fluid container and emit a fluid in the sphere object....and then animate a ramp (black& white) texture then connected to a density texture map but, the map did't working....how do i emit a fluid in animated texture map.. i am using maya 2012
 
Old 02 February 2013   #2
Is the texture animation displaying in the viewport when you are simming? This is usually the best fix for this thing. Make sure you have the texture assigned to the surface (Not usually neccessary for non-animated texture emission) and then set the Hardware Texturing setting on the shader to Med or High (anything but default usually) and if the texture updates when you hit play then you should be in business...if not ther could be some bigger issues. I've posted solutions to this problem here before, so try searching for more details if you need.
~Ben
 
Old 02 February 2013   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:53 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.