CGTalk > Software > Autodesk Miscellaneous > Autodesk MotionBuilder
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-19-2012, 09:48 PM   #1
New Member
Cullen J Cook
The Orange Hornet
Owings Mills, USA
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Motionbuilder export problems


Currently I'm trying to put motion capture data on a 3DS Max custom rig. I made a translation rig for my character following the tutorial below. inect

I was able to successfully characterize my rig in Motionbuilder and apply the animation from a bvh file. I then plotted the animation to the skeleton and exported a fbx file which should contain the animated translation rig. Unfortunately when I import the file into 3DS Max it only contains the rig in it's starting animation pose. No animation :(. Perhaps I'm not exporting the file properly from Motionbuilder? Hopefully the screenshots I attached are helpful. Any help would be appreciated. Thanks




Old 09-19-2012, 09:48 PM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:14 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.