Motionbuilder export problems

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2012
Motionbuilder export problems

Hi,

Currently I'm trying to put motion capture data on a 3DS Max custom rig. I made a translation rig for my character following the tutorial below.

http://area.autodesk.com/blogs/loui...bit_of_k inect

I was able to successfully characterize my rig in Motionbuilder and apply the animation from a bvh file. I then plotted the animation to the skeleton and exported a fbx file which should contain the animated translation rig. Unfortunately when I import the file into 3DS Max it only contains the rig in it's starting animation pose. No animation :(. Perhaps I'm not exporting the file properly from Motionbuilder? Hopefully the screenshots I attached are helpful. Any help would be appreciated. Thanks

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

 
  09 September 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.