Losing UV projections while exporting from Maya

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Display Modes
  06 June 2008
Losing UV projections while exporting from Maya

Hello, I am having a problem when exporting a textured character from Maya to Motion Builder. My UV projections are being lost in the process. Could anyone help, please? Thanks
 
  06 June 2008
btw, I'm using Maya 2008, Motion Builder 7.5, and the FBX200611
 
  07 July 2008
I think you need to apply a texture map before you export fbx format.
 
  07 July 2008
no, it's already applied. i think the problem is from maya, because with 3ds max, there's no problem. thanks anyway.
 
  07 July 2008
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.