CGTalk > Support > CGSociety Support Forum
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-06-2012, 08:54 AM   #1
Trixigt
New Member
portfolio
Pärra Bärra
3D modeler/2D Artist
Trixigt 3D
Kalmar, Sweden
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 7
Send a message via MSN to Trixigt
Issue with posting threads... again

Hi!

I've bumped into the problem of my threads not being submitted... again...

Every time I post a thread it doesn't come up, so I thought that some moderator probably have to validate it; I posted my thread for two weeks ago and I'm guessing a moderator may have visited this site during these two weeks. So please tell me, what is the problem here, because this is the second time my topics won't come up in the forum.

Thx,
Pär Amsen
 
Old 12-06-2012, 06:54 PM   #2
Kirt
Expert
 
Kirt's Avatar
CGSociety Member
portfolio
na
USA
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 8,606
You have 6 posts (at the moment) and they are easily viewed if you go to your user profile page and click on the link that says, "Find all posts by Trixigt"

I see that you joined in 2007 so you're not exactly a new member. However, if you haven't had an opportunity to read the FAQs or information provided at the top of this forum and others (the Sticky threads) then I would suggest doing that as soon as you can. In the FAQs you'll find that your first 2 posts go through a validation process and probably what caused the delay on your first posts.

Although I can't make any changes to user profiles, I did look at the settings on your account and it shows that you are no longer flagged as a new member. You should be able to post freely. If you continue to have posting problems, I would suggest contacting an Admin of the site by using the "Contact Us" link at the bottom of the forums.
 
Old 12-07-2012, 01:20 AM   #3
Trixigt
New Member
portfolio
Pärra Bärra
3D modeler/2D Artist
Trixigt 3D
Kalmar, Sweden
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 7
Send a message via MSN to Trixigt
Thank you for the information, I tried to find the "find all posts"-button, but I must have been blind or something!

The thread I made was posted from my phone, maybe that's what causing this - I've bumped into problems before regarding java/php stuff and using the phone...

Well, I'm off reading stickies,

Thank you for taking your time!
 
Old 12-07-2012, 01:20 AM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:21 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.