Split Polygon tool 2012 problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2012   #16
That interactive skin binding bug was fixed in an update a couple of months back. Another workaround for it is to switch to Viewport 2.0

Cheers,
Brian
 
Old 01 January 2013   #17
Hi hellrage,

I ran into the same problem and tried vaious things, for me the solution was because my mesh was under the same group

After taking the two meshes out of the group it worked fine, previous to that i also restarted to default settings

Hope that helps!
 
Old 01 January 2013   #18
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:30 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.