Maya hardware rendering black screen

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  1 Week Ago
Maya hardware rendering black screen

Hello,

I've ran into this quite big issue. I'm making a scene with a person in rain. I put the rain particles in a different layer, because Arnold does not support streaks. So the the person is rendered in Arnold, but the rain is rendered using Maya Hardware. The particles render fine inside of maya, but whenever I try batch render, the result is just a black image. Same goes if I render inside of Maya and then save the image, it still results in black image. I have tried to render the images in different formats, but nothing helped. Worth mentioning that when saving in tiff format, I could batch render the particles properly, however, when I open them in software like Photoshop or Premiere Pro, I still get a black image. I have no idea how to fix this, could anyone help me out here?
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:35 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.