Wait for viewport textures to load?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2013
Wait for viewport textures to load?

Any help on this would be hugely appreciated.

We're using a batch playblast MEL script to open a series of scenes and generate playblasts. It's all relatively simple, but the files use a lot of external references, and viewport textures take a good while to load.

When we're manually playblasting, we just hop from frame to frame and let the textures load, then run the playblast.

We tried to emulate this by moving the time slider 25 frames, pausing for 10 seconds, rinsing and repeating.

When we use the pause command, it doesn't seem to let the textures load, most of them stay white.

Any way to force maya to load all textures in viewport? Or to actively 'wait' for them to load?

Any insight would be fantastic!
 
  09 September 2013
doesn't high-quality viewport or viewport 2.0 force the refresh of textures ?
__________________
maya@reddit r/maya
 
  09 September 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:27 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.