stereo cam not showing up in render globals

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  03 March 2013
stereo cam not showing up in render globals

i can render out a stereo pair no prblem but i also need to render out left and right stereo cams individually. in other scenes i have they hsow up and i can add them as rendereable cams. in other scenes they dont show up.

ive found if i constrain a locater to them they sometimes show ive been using that for a bit as a work around

in this scene now...of course...nada...soo annoying an dim on tight deadline. \

so can anyone give me an idea how to force the left and right stereo cam to show up as potential rendereable cams

Scott Turner
  03 March 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:40 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.