CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-15-2013, 06:40 PM   #1
leif3d
Solving 9999 things a day
 
leif3d's Avatar
portfolio
Leif Pedersen
San%2BFrancisco, United%2BStates
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,910
paint effects save preset bug

I can only save a preset for paint effects through the "presets" in the attribute editor, but saving to the shelf or the visor through the "save brush preset..." menu won't work at all.

Can anyone confirm this issue?
This is happening on Maya 2013 x64 sp2 on windows.
__________________
LEIF3D.com
 
Old 01-15-2013, 06:40 PM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:05 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.