Camera Projection problem...

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2012   #1
Camera Projection problem...

I'm trying to do a camera projection in Maya. Seems really simple. This is the image I'm using for my test.



Created a new camera.
Set the image as the image plane and set cameras resolution gate to fill.
Created a new shader. Mapped a file as a projection into the diffuse slot. Selected the image as the projection image. Linked my projection to the proper camera.
Projection Type = Perspective
Fit Type = Match Camera Resolution.
Fit Fill = Fill

When I hit the render button though, the projection is off. It isn't lined up correctly. What's going on? Am I missing something? It's strange because when I go into the projection's place2dtexture node I changed the U and V coverage to .9 and the U and V translate frame to .1 then it lined up perfectly.

What's that all about? I'm confused. I followed several tutorials to the letter and have yet to get a proper result.

Please advise.
Thanks!
 
Old 11 November 2012   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.