Maya 2106 Vray 32bit multi - tile displacement problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Display Modes
  02 February 2018
Maya 2106 Vray 32bit multi - tile displacement problem

Hi guys
I am having an issue with rendering displacement with the latest Vray and Maya 2016. I have 5 tiles and when I render my scene I can see that the negative values have been clipped. Have you come across something like this and what is the solution. 
Thanks. 
__________________
http://www.vlad74.co.uk/
 
  02 February 2018
set the bounds by hand... try -20 and +20
__________________
ArtStation
 
  02 February 2018
Never mind guys
I found the solution. Here is the answer is somebody else experiences it: 
https://forums.chaosgroup.com/forum...-image-sequence
__________________
http://www.vlad74.co.uk/
 
  02 February 2018
Originally Posted by oglu: set the bounds by hand... try -20 and +20
Just saw your reply. Thanks! I just changed the negative one to -1 and it worked. 
It seams vray needs special attention when it comes to multi-tile displacement.
__________________
http://www.vlad74.co.uk/
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:18 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.